Teckna elavtal

Du kan känna dig trygg när du tecknar elavtal med Falu Energi & Vatten. Hos oss kan du välja mellan flera olika elavtal och oavsett vilket val du gör är elen schysst och lokalproducerad i Falun.

Teckna nytt elavtal som privatperson

Här kan du som privatperson teckna nytt avtal med oss på Falu Energi & Vatten. Det är enkelt att fylla i och komma i gång. Innan du börjar, tänk på att ha ditt anläggnings-ID och BankID nära tillhands. Det underlättar resan till nytt elavtal.

Så här tecknar du elavtal

Välj knappen nedan, fyll i uppgifterna och signera med Bank-ID. På din elnätsfaktura hittar du de uppgifter som ska fyllas i. Du bör också kontrollera vilken uppsägningstid och bindningstid ditt nuvarande elavtal har. På så sätt undviker du eventuella avtalsbrott.

Läs om våra elavtal, priser och avtalsvillkor för privatperson

Har fastigheten fjärrvärme?

Är du privatperson och har fjärrvärme kan du få rabatt på våra elavtal.

Läs om elavtal för fjärrvärmekund

Befintlig kund och vill ändra avtal

Om du vill göra en förändring i ditt avtal, exempelvis ändra från rörligt till fast pris, så behöver du kontakta kundtjänst.

När tiden för ditt avtal håller på att gå ut kommer du att få information om det. Du kan då gå in på Mina sidor eller kontakta kundtjänst för omteckning. Om du inte gör ett aktivt val kommer avtalet förlängas automatiskt med rörligt pris.

För företag

Som företagare är du självklart också varmt välkommen att teckna elavtal med oss. Det gör du genom att kontakta våra företagssäljare för råd och mer information.

Läs om våra elavtal, priser och avtalsvillkor för företag

Frågor och kontakt

Vet du inte vilket avtal som passar dig bäst? Eller har du andra frågor?
Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.