Bli en hjälte i "gropen" - nu söker vi dig som vill jobba som rörnätsarbetare!

Hur skulle du hantera en vattenläcka som drabbar 500 Falubor? Vi söker vi som vill jobba som rörnätsarbetare.

Att jobba som rörnätsarbetare vid Falu Energi & Vatten kan innebära dagar med viss dramatik, där problem måste lösas snabbt. Men för det mesta handlar det om planerade rörläggningsarbeten som är en del av infrastrukturen som ska hålla i 100 år. Oavsett så krävs det problemlösningsförmåga och teamwork.

Vi har kommit långt inom digitalisering och idag analyserar vi risker på plats med surfplatta eller i mobilen. Det gör att vi snabbt kan fatta beslut och påbörja våra insatser. Det kommer att vara du och ditt arbetslag som är hjältarna på plats, och din kunskap och erfarenhet blir extra viktig.

Vattnet är vårt ansvar!

Vårt verksamhetsområde Vatten ansvarar för VA-kollektivet i Falu kommun och de lagstadgade vattentjänsterna. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, och tar hand om och renar spillvatten från hushåll, allmänna anläggningar och industrier. Vi ansvarar också för att leda bort och ta hand om dag- och dräneringsvatten på ett säkert sätt.

Vill du vara med?

Du kommer att ingå i avdelningen Teknik och gruppen Rörteknik. Gruppen arbetar med drift, underhåll och förnyelse av ledningsnät inom VA. Rörteknik utför också underhåll på fjärrvärme- och fjärrkylenätet.

Arbetet sker utomhus året runt och i jobbet ingår mycket frihet under ansvar. Att jobba hos oss innebär att du jobbar inom kommunens gränser och ingår i team där vi hjälper och stöttar varandra. Beredskap kan ingå i tjänsten.

Det bästa med jobbet

Hos oss får du en arbetsplats som ger dig möjlighet att förena ett spännande jobb med livskvalité. Vi kännetecknas av att vara en öppen, lyhörd och innovativ arbetsgivare där varje medarbetare är viktig. Alla ska känna att de vill, vågar och kan fatta beslut i sin vardag. Alla medarbetare ska känna en stark gemenskap och erbjudas utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Kvalifikationer

  • Du har en anläggningsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.
  • Erfarenhet av rörläggning är meriterande.
  • Vana att arbeta med digitala arbetsverktyg via till exempel surfplatta/mobil.
  • B-körkort
  • Om du har yrkesbevis för anläggningsarbete och/eller diplomkurs för rörnätspersonal, erfarenhet från läcklagning, svetskurs för PE-rör, C-körkort samt BE-körkort är det meriterande.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning vid Falu Energi & Vatten.
Heltid.
Tillträde i september eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Registrera din ansökan via länken nedan, senast 2021-09-30. Bifoga CV som beskriver utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande. Vi erbjuder medflyttandeservice för respektive genom Rekryteringslots.

Vid frågor

Kontakta Lars Kindlund, chef Rörteknik, på 023-77 46 68.

Tillsammans skapar vi framtidens Falun

Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag som omsätter cirka 800 miljoner kronor per år och har drygt 210 anställda. Med våra verksamheter inom el, kraftproduktion, värme & kyla, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del av infrastrukturen i Falu kommun.

Vi finns för våra kunder och vi ser oss som engagerade samhällsbyggare som vågar investera i framtiden och tänka nytt. Det gör vi genom att ha en kultur som bygger på trygghet och utveckling, där vi vågar utmana och utvecklas. Där vi alla känner ansvar och möter varje människa med öppenhet.