Vi söker sommarjobbare till Insamlingen

Bilden visar en man vid en soptunna och bakom syns en sopbil

Är du nyfiken på hur det är att jobba på Insamlingen hos oss? Året runt, i ur och skur tömmer vi sopor hos hushåll, butiker, restauranger och företag. Det är ett viktigt uppdrag som får samhället att fungera. Nu söker vi en sommarjobbare som vill fortsätta ge Faluborna bästa tänkbara service under sommaren!

Vi söker dig som är noggrann, tar ansvar och gillar att samarbeta med andra. Du har ett naturligt engagemang i att vilja göra ditt bästa. Du är en positiv person som bidrar till god stämning i gruppen och ger ett trevligt bemötande mot våra kunder.

Din profil

Du som söker har:

  • B-körkort
  • God fysik då arbetet är fysiskt krävande
  • God datorvana då återrapportering sker via surfplatta och visst administrativt datorarbete kan förekomma.

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av lastbilskörning
  • Körkort med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB)

Anställningsvillkor

Visstidsanställning, maj-augusti
Heltid
Tillträde så snart som möjligt

Välkommen med din ansökan

Registrera din ansökan via länken nedan, senast 2022-06-05. Bifoga CV som beskriver utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vid frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Stenvall, driftchef, på 023-77 49 15.

Tillsammans skapar vi framtidens Falun

Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag som omsätter cirka 800 miljoner kronor per år och har cirka 215 anställda. Med våra verksamheter inom el, kraftproduktion, värme & kyla, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del av infrastrukturen i Falu kommun.Vi ser oss som en engagerad samhällsbyggare som med hållbarhet och kundens bästa i fokus utvecklar samhället. Det gör vi genom en kultur där vi vågar utmana och utvecklas, där vi alla känner ansvar och möter varje människa med öppenhet.