Återvinningsmedarbetare med kundfokus (timvikariat)

ÅV-medarbetare på vår återvinningscentral. Agne.

Vi söker timvikarier som vill vara ansiktet utåt mot våra kunder och besökare på våra återvinningscentraler. Drivs du av att ge service i världsklass och gillar att arbeta utomhus då är det här det rätta jobbet för dig!

Arbeta extra som återvinningsmedarbetare

Du kommer att ha uppsökande och regelbunden kontakt med våra kunder där du välkomnar, hjälper, informerar och ser till att kunderna lämnar återvinningen med en positiv kundupplevelse. I jobbet ingår det också att hjälpa kunderna med att sortera rätt, att sälja jord- och grusprodukter samt att se till att det är helt, rent och säkert på våra anläggningar.

Som timvikarie hos oss kommer du att arbeta på våra återvinningscentraler, främst i Falun men arbete förekommer även i Svärdsjö och Bjursås. Arbetstiden innefattar extrajobb på dagtid, kvällar och helger, under vår och sommarperioden så kan det finnas möjlighet till heltidsarbete. Arbetet bedrivs till stor del utomhus året runt i ur och skur och kan vara fysiskt krävande.

Din profil

Vi söker dig som är en positiv person som ger ett trevligt bemötande till våra kunder och bidrar till god stämning i gruppen. Du är noggrann, prestigelös, ansvarsfull och gillar att samarbeta med andra. Vidare så ser vi att du har ett naturligt engagemang i att vilja göra ditt bästa och samtidigt vara med och bidra till att utveckla verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet från serviceyrken med många kundkontakter eller annan erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
  • God fysik, då arbetet är fysiskt krävande
  • Flexibel och har goda möjlighet att jobba kvällar och helger
  • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
  • B-körkort
  • God datorvana

Det är meriterande om du har:

  • Behörighet för lastmaskin (C2) och truck (B1, B2)

Anställningsvillkor

  • Visstidsanställning vid behov. Stor möjlighet till sommarjobb.
  • Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan

Registrera din ansökan via länken senast 2024-03-04. Bifoga CV som beskriver utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev. I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryterings- och bemanningsföretaget Adecco.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vid frågor

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulrika Struve på Adecco via ulrika.struve@adecco.se alt. 073-684 70 83 eller Petra Back via petra.back@fev.se alt. 070-656 98 30.

Tillsammans skapar vi framtidens Falun

Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag som omsätter cirka 1085 miljoner kronor per år och har cirka 230 anställda. Med våra verksamheter inom el, kraftproduktion, värme & kyla, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del av infrastrukturen i Falu kommun.

Vi ser oss som en engagerad samhällsbyggare som med hållbarhet och kundens bästa i fokus utvecklar samhället. Det gör vi genom en kultur där vi vågar utmana och utvecklas, där vi alla känner ansvar och möter varje människa med öppenhet.