Dags för leksaksbyte

Lördagen den 7 september kommer vi finnas med under festivalen Granny goes street i centrala Falun med leksaksbyte. Men barnteatern Sopakuten är tyvärr inställd.

Leksaksbytet börjar kl 10.30 inne i foajen till Kulturhuset Tio14. Lokalen är fylld med leksaker som Faluborna skänkt till oss. Barnen kommer till oss med tre stycken hela och rena leksaker dom vill byta bort. När barnet lämnat sina leksaker får de gem som valuta. De går in i "butiken" och väljer vad dom vill och lika många saker som dom har gem. Vi ser helst att barnen i första hand går in i ”butiken” själva. Leksaksbytet är öppet till klockan 15.00 och vi fyller på leksaker under hela dagen.

OBS: Teatern Sopakuten är tyvärr inställd den 7 september på grund av sjukdom.

Sopakuten är en liten "tokig" föreställning som handlar om sopgubben Putte och björnen Tage. Björnen och alla andra djur trivs inte i skogen längre, människorna har skräpat ner så mycket så att det börjar bli en fara för djuren. Sopakuten spelas två gånger under dagen, klockan 11.30 samt 13.00. Platsen är Kulturhuset Tio14, på övre våningen, i salen Jungfrun.

Välkomna till en kul och spännande dag.

Leksaksbytet är öppet klockan 10.30-15.00
Sopakuten, teaterföreställning - inställd!

Program till Granny goes street hittar du här.länk till annan webbplats