Nyheten är äldre än 6 månader och kan därför vara inaktuell.

Tisdag 28 april lanseras Solel för alla

sol med solceller

Vill du bidra till en hållbar utveckling och att mer förnybar el produceras i Falun? Med Solel för alla kan du enkelt bli din egen solelsproducent! Intresset har varit stort – på tisdag 28 april lanseras Solel för alla.

För att ge alla samma möjlighet och göra det lika för alla så meddelar vi nu lanseringsdatum. Solelsanläggningen har 885 paneler vilket gör erbjudandet begränsat i antal och det gäller så långt lagret räcker.

Solel för alla kommer finnas i tre varianter för privatpersoner respektive företag. De kommer kopplas direkt in i din vardag. Till exempel kan du som privatperson teckna Sol i köket vilket ger dig produktionen från 5 paneler. Med Sol i köket kan du med din egen solel laga mat och sedan plocka fram en solelsfryst glass. Du kommer även få intyg och dekal för att visa din egna solel.

Prenumerera på nyheter

Håll utkik på tisdag – då kommer alla specifikationer och hur du tecknar Solel för alla. Genom att prenumerera på våra Solnyheter blir du först med att få erbjudandet. Här kan du prenumerera på nyheter.