Nyheten är äldre än 6 månader och kan därför vara inaktuell.

Nu kan du teckna Solel för alla!

Vi satsar på solel genom att sätta solceller på taken till pelletsladorna vid kraftvärmeverket i Falun. Från och med idag kan du teckna avtal om Solel för alla – det enkla sättet att bli sin egen solelproducent! Du får din egen solel direkt in i din vardag och bidrar till att mer förnybar el produceras i Falun.

Vi är mycket stolta att nu kunna erbjuda alla våra kunder, oavsett takförutsättningar eller plånbok för en större investering, att bli sin egen solelsproducent! Vi färdigställer just nu Dalarnas största solelsanläggning på pelletsladornas tak längs Hanröleden. Här kan just du få din egen solel. Det kan jämföras med att du sätter upp egna paneler på ditt tak, skillnaden är att vi gör det i gemensam regi vilket gör det enkelt för dig och att vi kan säkerställa anläggningens kvalitet.

Vad innebär Solel för alla

Du väljer själv hur stor solelproduktion du vill ta del av, från två, fem eller tio paneler, vilket kommer motsvara elen du förbrukar i dina lampor, kök eller hem.

Priset motsvarar ca 1 kr/kWh baserat på beräknad produktion och för varje producerad kWh så ersätts du med NordPools spotpris på el, plus energiskatt och moms. Ju mer solinstrålning, ju högre elpris och ju längre tid du är en del av Solel för alla, desto mer återbäring.

Dessutom kommer vi var tredje år att erbjuda 5 % rabatt på avtalspriset vilket i förlängningen gör att det är jämförbart med att du gjort en egen investering. Det innebär att priset för Solel för alla motsvarar ca 95 öre/kWh efter tre år, 90 öre/kWh efter sex år och så vidare.

Alla som ansluter sig till Solel för alla kommer att få ett intyg, en dekal att till exempel fästa på postlådan och möjlighet att ta en selfie att du har Solel för alla.

Anläggningen är begränsad till 885 paneler vilket gör att erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Erbjudande till de fem första kunderna

De fem första kunderna som tecknar Solel för alla kommer att få delta på invigningen av anläggningen och blir erbjudna att följa med upp på taket. En hisnande och spännande tur. Först till kvarn.

Mer information om erbjudandet hittar du här