Nyheten är äldre än 6 månader och kan därför vara inaktuell.

Möt vår nya ambassadör – Sanna Kallur!

Bilden visar porträttbild på en kvinna

Hon är en av landets mest folkkära idrottsprofiler. Hon är också en helt vanlig Falubo som vill tänka mer hållbart. Vi säger varmt välkommen till vår nya ambassadör: Sanna Kallur!

Varje dag står vi inför olika val som på något sätt kommer att påverka vår miljö. Att tänka mer hållbart handlar om att tänka till, och tänka om.
– Hållbarhet är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag är ingen expert, men jag vill lära mig mer om hur jag kan bli bättre. Så jag kände mig otroligt hedrad när jag fick frågan att vara Falu Energi & Vattens ambassadör, säger Sanna.

Vad lockade dig att bli vår ambassadör?

– Jag tror att min nyfikenhet och vilja att bli bättre, är två anledningar till att jag ”hoppade på tåget”. Jag vill utmana mig själv i att tänka mer hållbart, minska mitt avfall och vara mer energismart. Sedan hoppas jag att min resa kan inspirera andra.

Påminna om en hållbar vardag

Att skapa en mer hållbar vardag behöver inte vara svårt, men ibland kan tipsen bli många.
– Vi brukar säga att det ska vara lätt att göra rätt. Sedan vet vi att vardagen består av många måsten. Livet rullar på och exempelvis sopsorteringen hemma blir kanske inte alltid prioriterad. Det är då en ambassadör kommer in. Vi hoppas att Sanna kan hjälpa oss att påminna om den enkla, men också hållbara vardagen, säger Mats Hybinette, marknadschef på Falu Energi & Vatten.

Varför föll valet på just Sanna?

– Sannas har en härlig personlighet, hon är folklig, nyfiken och full av energi. Värden som påminner om oss. Jag tror att Sanna kommer få med sig Faluborna på våra olika utmaningar. Tillsammans kommer vi att lyfta viktiga frågor. Ta till exempel den första utmaningen som handlar om sopsortering. Handen på hjärtat, vem kan inte bli bättre på det?

Delar med sig av utmaningarna

Från 1 juni kommer Sanna att dyka upp i Falu Energi & Vattens olika kanaler. Hon kommer att dela med sig av sina utmaningar på fev.se/sanna, men även synas på våra sopbilar och delta i aktiviteter tillsammans med våra kunder.

För mer information:

Ambassadören Sanna