Nyheten är äldre än 6 månader och kan därför vara inaktuell.

Låt solen brygga ditt morgonkaffe!
Teckna Solel för alla.

Sedan våren 2020 finns det 885 solcellspaneler på pelletsladorna i Falun. Många av panelernas solel används redan av boende i Falu kommun, men du har fortfarande möjlighet att få din egen solel härifrån. Vill du ta del av förnybar solenergi oavsett var eller hur du bor? Vi har lösningen för både dig som privatperson och företag.

Genom Solel för alla får du egen solel från Dalarnas största solelanläggning. Det kan jämföras med att du sätter upp egna paneler på ditt tak. Skillnaden är att vi gör det i gemensam regi vilket gör det enkelt för dig och att vi kan säkerställa anläggningens kvalitet.

Det är enkelt att bli solelsproducent

Med Solel för alla kan du som kund på ett enkelt sätt bli din egen solelsproducent! Vi har olika paket som till exempel Sol i lamporna eller Sol i köket till dig som är privatkund. Du som är företagskund kan skräddarsy din solel eller så tar du färdiga paketet ”Sol i kaffemaskinen”.

Alla som ansluter sig till Solel för alla får ett intyg som kan sättas på väggen och en dekal att till exempel fästa på postlådan.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, anläggningen är begränsad till 885. Så passa på att på ett enkelt sätt bli din egen solelsproducent!

Teckna Solel för alla här