Nyheten är äldre än 6 månader och kan därför vara inaktuell.

Earth Week – nu gör vi skillnad på riktigt!

bilden visar en illustration med en jordglob i formen som ett hjärta och två armar som kramar om globen

Den 21-26 mars pågår hållbarhetsveckan Earth Week i Falu kommun. Häng med oss under veckan och inspireras till små och stora förändringar i din vardag

Earth Week är en årligt återkommande hållbarhetsvecka i Falu kommun. Det är en vecka då vi alla, med gemensam kraft, kan mötas för att skapa en hållbar utveckling.

Veckan avslutas med världens största miljömanifestation – Earth Hour. Driftkraften bakom manifestationen är den ideella miljö- och naturvårdsorganisation Världsnaturfonden (WWF).

Händer under Earth Week

Följ Falu Energi & Vatten på Facebook och Instagram!
Under veckan vill vi peppa dig att göra en enkel, men häftig förändring. Något som faktiskt gör skillnad på riktigt. Följ oss i våra sociala kanaler! Vi drar igång på måndag!

Facebook Länk till annan webbplats.
Instagram Länk till annan webbplats.

Lyssna på forskningen!
Delta i Falu kommuns öppna digitala föreläsningar med temat energianvändning och lär dig mer om:

  • Hur kan vi använda energin smartare? Tisdag 22 mars, klockan 18.00-19.00. Föreläsare: Louise Ödlund, professor i energisystem.
  • Praktiska tips om energianvändning. Torsdag 24 mars kl 18.00-19.00. Föreläsare: Lars Andrén, föreläsare inom förnybar energi och solel.

Klicka dig vidare till föreläsningarna:

Välkommen till föreläsningar av energiexperter (Falu kommun) Länk till annan webbplats.

Delta i Earth Hour
Earth Hour är världens största klimatmanifestation Länk till annan webbplats. med miljontals deltagare världen över. Släck du också för att skicka en signal till makthavarna att agera för planeten.

  • Tid: 26 mars klockan 20.30-21.30

Därför behöver vi engagera oss