Vi ses på Granny Goes Street

Putte leker med massa leksaker

Lördagen den 3 september är det dags för årets stora kulturkalas Granny Goes Street. På området vid och i Kulturhuset tio14 i centrala Falun kan du se kända artister, äta mat, byta leksaker, se barnteatern Sopakuten samt mycket mer. Det bästa av allt - alla åldrar är välkomna och det är gratis.

Festivalen börjar klockan 10.00 och årets program kommer att erbjuda ett brett dagsprogram med barnunderhållning och flera artister från Sverigeeliten uppträder på Stora scenen.

Vi kommer finnas i foajen på Kulturhuset tio14 med leksaksbyte och på våningen ovanför spelar "Putte" barnteatern Sopakuten.

Leksaksbytardagen

Klockan: 10.00 - 15.00
Plats: Foajen i Kulturhuset tio14

Vi dukar vi upp med alla de leksaker som Faluborna skänkt till oss under sommaren. Barnen kommer till oss med hela och rena leksaker som de vill byta bort, max 3 stycken. Barnen får så många gem som de lämnar in leksaker. I "butiken" väljer barnen lika många leksaker som dom har gem. Gemen lämnar de vid utgången som en betalning för leksakerna de hittat.

Vill du skänka leksaker inför bytesdagen kan du lämna dem till Återbruket på Återvinningscentralen i Falun. Sista dag för inlämnande där är onsdagen den 31 augusti.

Barnteatern Sopakuten

Teaterm är inställt på grund av sjukdom.

Här kan du läsa mer om vad som händer under Granny Goes Street. Länk till annan webbplats.