Sms vid slamtömning

När din slamtömnings­dag närmar sig får du ett sms-meddelande.

Om du har slamtömning med fast tömnings­intervall, så kallad turtömning av slam, kommer du framöver att få sms-meddelande till din mobiltelefon när din tömningsdag närmar sig. I sms-meddelandet får du veta att vi tömmer ditt slam under kommande vecka eller veckan därpå. Tjänsten är gratis.

Telefonnummer

Du kan logga in på fev.se/minasidor för att se vilket telefonnummer som är registrerat, för att ändra ditt nummer, eller för att ta bort ditt nummer om du inte vill ha sms. När du loggat in, gå till ”Min profil” för att hitta fältet ”Sms vid slamtömning”.

Du kan inte ange flera telefonnummer för slam-sms, endast ett nummer. Observera att numret måste läggas in enligt denna princip; 0762001122, utan tecken.

Har du frågor kring tjänsten eller behöver hjälp med att registrera ditt telefonnummer, kontakta kundtjänst eller använda detta kontaktformulär.

Personuppgifter och säkerhet

För att kunna skicka sms till dig som kund hämtar vi ditt nummer i vårt kunddata­system. Vi vill vara tydliga med att ditt nummer inte kommer att användas i marknadsförings­syfte eller för reklam­utskick.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter

Rensa runt slamanläggning

Inför slamtömningen behöver det vara lätt att komma fram till din slam­anläggning. Hjälp oss genom att rensa vägen fram till och runt slam­anläggningen. Märk också ut anläggningen så vi enkelt hittar den.

Frågor och kontakt

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.