Solel för alla

Bygget av den nya solcellsanläggningen har pågått under våren och nu finns det 885 solcellspaneler på pelletsladorna i Falun. Dessa paneler har du möjlighet att få solel från. I filmen förklarar vi hur Solel för alla fungerar för dig som blir kund.

Vi kan erbjuda dig som elhandelskund, oavsett takförutsättningar eller plånbok för en större investering, att bli din egen solelsproducent! Dalarnas största solelanläggning är klar. Här kan du få din egen solel. Det kan jämföras med att du sätter upp egna paneler på ditt tak. Skillnaden är att vi gör det i gemensam regi vilket gör det enkelt för dig och att vi kan säkerställa anläggningens kvalitet.

Du väljer själv hur stor solelsproduktion du vill ta del av, från två, fem eller tio paneler, vilket kommer motsvara elen du förbrukar i dina lampor, kök eller hem.

För varje producerad kWh så ersätts du med NordPools spotpris på el, plus energiskatt och moms. Dessutom får du varje gång du förlänger ditt avtal fem procents rabatt på avtalspriset, vilket i förlängningen gör att det är jämförbart med att du gjort en egen investering.

Alla som ansluter sig till Solel för alla kommer få ett intyg som kan sättas på väggen och en dekal att till exempel fästa på postlådan. Du får också möjlighet att ta en selfie med solelsanläggningen i bakgrunden, så du kan berätta på sociala medier att du har Solel för alla.

Anläggningen är begränsad till 885 paneler vilket gör att erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Läs mer om priser och teckna avtal

Mer om Solel för alla, priser och villkor - privat

Mer om Solel för alla, priser och villkor - företag

Teckna Solel för alla

Tidigare nyheter i projektet

Driftstörning gällande statistiken

Falun har fått nya solelsproducenter!

Digital invigning av Solel för allalänk till annan webbplats

Solel för alla lanseras tisdagen den 28 april

Världens bästa energisystem kompletteras med solel, 2020-04-01

Vill du vara först att få information om vad som händer i projektet "Solel för alla"?Prenumerera på nyheter genom att fylla i dina uppgifter nedan.

Prenumerera på sidan

Hantera prenumeration

Genom att anmäla dig till prenumerationen samtycker du till att vi lagrar din e-postadress­­. Du kan när som helst avsluta prenumerationen, då tas din e-postadress bort.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter

Frågor och kontakt

Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig med dina frågor.