Solel för alla

Sedan våren 2020 finns det 885 solcellspaneler på pelletsladorna i Falun. Många av panelernas solel används redan men du har fortfarande möjlighet att få din egen solel härifrån. I filmen förklarar vi hur Solel för alla fungerar för dig som blir kund.

Vi kan erbjuda dig som är eller blir elhandelskund att, oavsett takförutsättningar eller plånbok för en större investering, bli din egen solelsproducent! Genom Solel för alla får du egen solel från Dalarnas största solelanläggning. Det kan jämföras med att du sätter upp egna paneler på ditt tak. Skillnaden är att vi gör det i gemensam regi vilket gör det enkelt för dig och att vi kan säkerställa anläggningens kvalitet.

Du väljer själv hur stor solelsproduktion du vill ta del av, från två, fem, tio paneler eller tjugo paneler, vilket kommer motsvara elen du förbrukar i dina lampor, kök eller hem.

För varje producerad kWh så ersätts du med NordPools spotpris på el, plus energiskatt och moms. Dessutom får du varje gång du förlänger ditt avtal fem procents rabatt på avtalspriset, vilket i förlängningen gör att det är jämförbart med att du gjort en egen investering.

Alla som ansluter sig till Solel för alla får ett intyg som kan sättas på väggen och en dekal att till exempel fästa på postlådan.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, anläggningen är begränsad till 885.

Läs mer om priser och teckna avtal

Mer om Solel för alla, priser och villkor - privat

Mer om Solel för alla, priser och villkor - företag

Teckna Solel för alla

Prenumerera på sidan

Hantera prenumeration

Genom att anmäla dig till prenumerationen samtycker du till att vi lagrar din e-postadress­­. Du kan när som helst avsluta prenumerationen, då tas din e-postadress bort.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter

Frågor och kontakt

Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig med dina frågor.