Fjärrvärme

Fjärrvärme är ett smart sätt att värma sitt hus. Det är driftsäkert, prisvärt och miljövänligt. Du får en enkel och bekväm värmelösning med låg klimatpåverkan.

Med fjärrvärme som energi­källa ger dig en trygg uppvärmning till din villa, företag, lokal eller butik. Värmen produceras lokalt och energin stannar i Falun, det är långsiktigt.

Enkelt och bekvämt

Fjärrvärmen är ett enkelt och bekvämt sätt att värma en fastighet. Värmecentralen är lättskött, driftsäker och har lång livslängd. Den luktar inte och ger behaglig värme.

Prisvärt

Fjärrvärme är i jämförelse det mest prisvärda uppvärmningsalternativet. Som privatkund kan du välja ett helt rörligt pris, utan fasta avgifter.

Vi har en kostnadsbaserad prissättning och justeringar av priset görs i samråd med våra kunder i "Prisdialogen"länk till annan webbplats. Du får du en stabil och trygg prisutveckling, utan obehagliga överraskningar.

Våra avtal och priser – villa

Våra avtal och priser – företag

Är du privatperson med fjärrvärme kan du också få rabatt på våra elavtal.

Klimatsmart

I våra kraftvärmeverk eldar vi till 100 procent med miljövänligt biobränsle. Merparten av bränslet tas inom en radie av 10 mil kring Falun, i snitt cirka 6 mil, och består till största delen av bark, flis, spån och returträ. 100% av askan som blir över återförs till kretsloppet. Fjärrvärme bidrar till minskade koldioxidutsläpp och en bättre miljö med renare luft. Vår fjärrvärme är märkt med Bra miljöval.

Läs om Bra miljöval

Intresseanmälan – ny kund