Om webbplatsen

Webbplatsen fev.se är Falu Energi & Vattens officiella webbplats. Vi strävar efter att göra den tillgänglig och lätt att använda för så många som möjligt. Bäst fungerar den om du använder en senare version av en modern webbläsare.

Browser/webbläsare

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox och Safari. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men då utan att webbplatsen får ”rätt” utseende eller formgivning.

Hitta på webbplatsen

För att hitta den information du är intresserad av, se ämnesingångarna i webbplatsens huvudmeny, tillsammans med valen som därefter visas i menyn på höger sida (eller som fälls ut under huvudingångarna i mobil vy).

Du kan också navigera mellan webbplatsens sidor via de så kallade "brödsmulorna" som finns som en rad ovanför sidrubriken på varje sida.

Är du osäker på var du hittar viss information är sökfunktionen längst upp till höger på varje sida en bra hjälp.

Ändra textstorlek

Om du tycker att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. Hur det fungerar varierar i olika webbläsare. Vi hänvisar till dokumentationen för din valda webbläsare.

I de flesta moderna webbläsare kan du trycka "Ctrl+" för att öka textstorleken och "Ctrl-" för att minska textstorleken.

Skärmstorlek

Vår webbplats fev.se är anpassad för olika enheter och skärmstorlekar. Vi har valt två brytpunkter. En för mobilt läge och en för normal skärm. För övriga storlekar anpassas innehållet utifrån de två nämnda.

Hjälpprogram

En del blanketter, broschyrer och annat är sparade i pdf-format. Om din webbläsare inte klarar av att öppna pdf-format, kan du behöva ett pdf-program (som till exempel Adobe Reader) för att kunna läsa filerna. Adobe Reader kan du hämta gratis från internet. Se gärna till att du har en nyare version av programmet, i annat fall kan du få problem med att öppna vissa filer.

Utskrifter

Du kan skriva ut sidor från webbplatsen genom att högerklicka och välja "Skriv ut".

Frågor och synpunkter

Har du frågor eller synpunkter på webbplatsen och dess innehåll är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst eller fylla i vårt webbformulär.