Ladda elbilen i Falu kommun

Man som står framför elbilsladdare med mobil i handen

Vi vill underlätta för dig som kund att göra mer hållbara val. Oavsett ditt behov så täcker vi in utbudet av produkter och tjänster för att du enkelt och smidigt ska kunna ladda din elbil. Både hemma och på vägen.

Runt om i kommunen finns ett femtiotal publika laddstationer. När du använder dessa laddas din bil med förnybar el från skog, vind och vatten.

Vi är en av Sveriges bästa elbilskommuner och vårt laddnät omfattar förutom de publika laddstationerna även stationer hos företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vill du ha hjälp med laddning hemma så finns laddpaketet Stora Stöten.

Hitta våra laddstationer

Du får bra information om våra laddstationer genom att ladda ner appen Dags att ladda från Appstore eller Google Play. I appen ser du en laddkarta och information om typ av laddare, pris, tillgänglighet etc.

Kom igång med appen

Felanmälan

Om du upplever problem med någon av våra laddstationer kan du göra en felanmälan. Du kan felanmäla driftstörningar på laddstationerna dygnet runt.

Gör en felanmälan.

Läs mer om att ladda, priser och avtal

Nya allmänna avtalsvillkor gäller från och med 1 januari 2021!

Laddpaket för företag

Vi hjälper dig som företagare och fastighetsägare att ordna en driftsäker laddlösning för personal, besökare och hyregäster.

Läs mer om våra laddpaket för företag.

Frågor och kontakt

Om du har generella frågor om laddnätet i Falu kommun är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vid frågor eller fel på specifika laddstationer vänd dig till kundtjänsten för Dags att ladda på telefon 0766-00 11 01.