Driftstörningen är äldre än 1 månad och kan därför vara inaktuell.

Vattenavstängning Nedre/Övre Nubbsarvsvägen med omnejd

På grund av en vattenläcka på ledningsnätet vid Nedre Nubbsarvsvägen så kommer vi tyvärr att behöva stänga av vattnet till din fastighet med kort varsel idag fredag 2024-01-12 från klockan 9.45 till 16.00 om arbetet går som det ska.
Det kan ta längre tid om arbetet är mer komplicerat än vi planerat. Tappa därför upp vatten till husbehov innan vi stänger av det om ni hinner innan. Tänk också på att vi kan släppa på vattnet tidigare än aviserat, så se till att kranarna är avstängda när ni går hemifrån. Tappställe att hämta vatten på kommer att finnas i korsningen Kårarvsvägen- Södra Håbergs hage.
Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.
Vi jobbar så fort vi kan för att laga och ber om ursäkt för att detta meddelande skickas ut med så kort varsel, men vi kan inte råda över akuta vattenläckor.

Gäller: Vatten & avlopp

Start:

Slut:

Planerat: Nej