Vi vill göra ditt liv enklare!

Bilden föreställer en telefon med bilder på funktioner  som finns i appen. Appen laddar du  ner på Google Play eller App Store

Har du någon gång glömt att ställa ut soptunnan när det är dags för tömning? Funderar du ibland på öppettiderna till återvinnings­centralerna? Ladda ned appen idag!

I vår app kan du bland annat följa timpriset på el, följa din energianvändning, se och bättre förstå dina fakturor. Och dagen innan det är dags för soptömning, kan du få ett meddelande i telefonen.

Med vår app gör vi det lite enklare för dig att komma ihåg, få information snabbt och göra smarta val för framtiden.

Appen är självklart gratis och finns att ladda ner på App Store Länk till annan webbplats. och Google Play Länk till annan webbplats..

Falu Energi & Vatten i din ficka

Med appen kan du snabbt komma åt information om många av våra produkter och tjänster. Där kan du se ”Mina sidor”, som visar din förbukning, dina fakturor och du kan snabbt och enkelt lämna din vattenmätarställning. Och mycket mer som gör det värt att ladda ner appen.

Exempel på funktioner:

  • Få meddelande när du ska ställa ut soptunnan
  • Se återvinningscentralernas öppettider
  • Se driftstörningar
  • Se aktuella badtemperaturer/snötemperaturer
  • Göra felanmälningar och beställningar
  • Uppdatera dina uppgifter
  • Ta del av erbjudanden
  • Se dina fakturor
  • Följ din energianvändning
  • Timpris på el
  • Kontakta kundtjänst

Ladda ner appen nu

Sök på "Falu Energi & Vatten" på App Store Länk till annan webbplats. eller Google Play Länk till annan webbplats..

Logga in om du vill

Du kan själv välja att logga in med med BankId eller ditt kundnummer och lösenord eller kika runt i appen utan att logga in. Om du loggar in så får du tillgång till "Mina Sidor" där du hittar all information som gäller dig som kund hos oss.

Notis vid hämtning av avfall, slam och trädgårdavfall

Du behöver logga in i appen för att löpande få meddelanden vid soptömning, slamtömning och tömning av trädgårdsavfall. Att stänga appen har däremot ingen betydelse, du kommer fortfarande att få ett meddelande så länge du inte aktivt loggat ut.