Vi vill göra ditt liv enklare!

Bilden föreställer en telefon med bilder på funktioner som finns i appen. Appen laddar du ner på Google Play eller App Store

Har du någon gång glömt att ställa ut soptunnan när det är dags för tömning? Ladda ned appen idag!

I vår app kan du bland annat följa timpriset på el, följa din energianvändning, se och bättre förstå dina fakturor. Och dagen innan det är dags för soptömning, kan du få ett meddelande i telefonen.

Appen är självklart gratis och finns att ladda ner på App Store Länk till annan webbplats. och Google Play Länk till annan webbplats..

Falu Energi & Vatten i din ficka

Med appen kan du snabbt komma åt information om många av våra produkter och tjänster. Där kan du se ”Mina sidor”, som visar din förbukning, dina fakturor och mycket mer som gör det värt att ladda ner appen.

Exempel på funktioner:

 • Få meddelande när du ska ställa ut soptunnan
 • Se återvinningscentralernas öppettider
 • Se driftstörningar
 • Se aktuella badtemperaturer
 • Göra felanmälningar och beställningar
 • Uppdatera dina uppgifter
 • Ta del av erbjudanden
 • Se dina fakturor
 • Följ din energianvändning
 • Timpris på el
 • Kontakta kundtjänst
 • Notiser vid strömavbrott - under test

Ladda ner appen nu

Sök på "Falu Energi & Vatten" på App Store Länk till annan webbplats. eller Google Play Länk till annan webbplats..

Logga in om du vill

Du kan själv välja att logga in med med BankId eller ditt kundnummer och lösenord eller så kan du använda vissa funktioner utan att logga in. Om du loggar in så får du tillgång till "Mina Sidor" där du hittar all information som gäller dig som kund hos oss.

Notis vid hämtning av avfall, slam och trädgårdavfall

Du behöver logga in i appen för att löpande få meddelanden vid soptömning, slamtömning och tömning av trädgårdsavfall. Att stänga appen har däremot ingen betydelse, du kommer fortfarande att få ett meddelande så länge du inte aktivt loggat ut. Kolla också i inställningarna i telefonen att notiser är påslaget.

Notis i vår app vid strömavbrott

Vi testar just nu att skicka meddelanden till vår kundapp (appen Falu Energi & Vatten) för strömavbrott som påverkar dig. Ladda gärna ned appen för att få dessa notiser. Om du inte vill ha dessa meddelande kan du stänga av dem under Mina sidor/Mina uppgifter.

Läs mer om driftinformation

Notis till annan användare än till dig som är kund

Om du vill att en annan familjemedlem än den som är kund hos oss ska få meddelanden till appen, till exempel notis om tömning, så kan du lägga till personen som en extra användare i Mina sidor och tilldela personen ett lösenord.

Läs om hur du lägger till en extra användare

När du som är kund lagt till den extra användaren och gett den sitt lösenord laddar personen ned appen på sin telefon, loggar in med ditt kundnummer, men med sitt eget lösenord (BankD fungerar inte). Klart! Nu kommer personen att få notiser om bland annat tömning. Viktigt för att det ska fungera är att inte logga ut från appen innan den stängs ned. Kolla också i inställningarna i telefonen att notiser är påslaget.