Sociala medier

Falu Energi & Vatten vill vara en del av din vardag och därför finns vi även i sociala medier. Följ oss gärna i våra olika kanaler.

Här hittar du information om hur vi arbetar med sociala medier och idag finns vi i tre kanaler – Facebook, Linkedin och Youtube.

Om våra kanaler

Facebook

På Facebook publicerar vi inlägg som berör kunder och andra intresserade. Sidan är också bra för dig som vill kunna ställa generella frågor eller har syn­punkter kring våra tjänster, produkter och verksamheter.

Falu Energi & Vatten på Facebook Länk till annan webbplats.

Linkedin

På Linkedin berättar vi om Falu Energi & Vatten som arbetsgivare. Där kan du se våra lediga jobb och nyheter. Sidan riktar sig främst till dig som skulle vilja arbeta hos oss och våra nuvarande medarbetare.

Falu Energi & Vatten på LinkedIn Länk till annan webbplats.

Youtube

På Youtube samlar vi allt från informations­filmer till reklamfilmer. Kanalen ger oss möjlighet att presentera företaget för intresserade och dela vidare i andra kanaler. Sidan riktar sig till dig som med rörlig media vill få mer information om vilka vi är och vad vi gör.

Falu Energi & Vatten på Youtube Länk till annan webbplats.

Våra regler för sociala medier

Det är fritt att skriva kommentarer på våra sidor om du följer våra regler. Våra regler är enkla - håll dig till sakfrågan, håll en god ton och använd inte svordomar. Det är också viktigt att kommentarerna följer kanalernas egna regler och svensk lag (personuppgiftslagen).

Vi tar bort alla kommentarer som:

  • på något sätt för reklam för produkter, tjänster eller företag som inte är relaterade till Falu Energi & Vattens verksamheter
  • bryter mot svensk lag
  • är stötande, uppviglande eller kränker enskildas personliga integritet
  • innehåller hets mot folkgrupp, förtal eller förolämpning
  • innehåller påhopp eller hot mot person eller organisation
  • innehåller våldsskildringar
  • bidrar till upphovsrättsintrång
  • upprepas

Den som bryter mot reglerna kommer att få sitt inlägg borttaget, blockeras från sidan och rapporteras till aktuell kanal.

Säkerhet

Var uppmärksam på att den informationen du skriver på våra sidor blir synlig för andra besökare. Vi vill inte att du lämnar ut dina privata uppgifter, till exempel personnummer, kundnummer eller annan känslig information, direkt på sidan. Det är för din egen säkerhet. Kontakta istället vår kundtjänst, så hjälper vi dig.

Personuppgifter i sociala medier

Alla inlägg på våra sidor på Facebook, Linkedin och Youtube är allmänna handlingar. Det innebär att de kan bli diarieförda och att Falu Energi & Vatten är personuppgiftsansvarig.

Läs om vår hantering av personuppgifter

Frågor och kontakt

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.