Sociala medier

Kvinna med mobil filmar barn och man som åker skidor

Vi vill gärna vara en del av din vardag och finns därför i sociala medier. Följ oss gärna i våra olika kanaler. Det går också bra att kontakta oss där!

Här hittar du information om hur vi arbetar med sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram, Linkedin och Youtube.

Facebook

På Facebook publicerar vi inlägg som berör dig som kund och andra intresserade. Sidan är också bra för dig som vill kunna ställa generella frågor eller har syn­punkter kring våra tjänster, produkter och/eller verksamheter. Eller för dig som vill bli inspirerad.

Falu Energi & Vatten på Facebook Länk till annan webbplats.

Instagram

På Instagram delar vi med oss av smarta och hållbara vardagstips, visar vad vi gör, arrangerar tävlingar och mycket annat.

Falu Energi & Vatten på Instagram Länk till annan webbplats.

Linkedin

På Linkedin berättar vi om Falu Energi & Vatten som arbetsgivare. Där kan du se våra lediga jobb och nyheter. Sidan riktar sig främst till dig som skulle vilja arbeta hos oss och våra nuvarande medarbetare. Eller för dig som bara är nyfiken på oss som arbetsgivare!

Falu Energi & Vatten på LinkedIn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Youtube

På Youtube samlar vi allt från informations­filmer till reklamfilmer. Kanalen ger oss möjlighet att presentera företaget för intresserade och dela vidare i andra kanaler. Sidan riktar sig till dig som med rörlig media vill få mer information om vilka vi är och vad vi gör.

Falu Energi & Vatten på Youtube Länk till annan webbplats.

Våra regler för sociala medier

Det är fritt att skriva kommentarer på våra sidor om du följer våra regler. Våra regler är enkla - håll dig till ämnet, håll en god ton och använd inte svordomar. Det är också viktigt att kommentarerna följer kanalernas egna regler och svensk lag. Vi tar gärna mot tips och ideér och kritik så länge den är konstruktiv. Är du bara allmänt arg får du gärna vara det någon annanstans.

Vi tar bort alla kommentarer som:

 • På något sätt är reklam för produkter, tjänster eller företag som inte är relaterade till Falu Energi & Vattens verksamheter.
 • Bryter mot svensk lag.
 • Är stötande, uppviglande eller kränker enskildas personliga integritet.
 • Innehåller hets mot folkgrupp, förtal eller förolämpning.
 • Innehåller påhopp eller hot mot person eller organisation.
 • Innehåller våldsskildringar.
 • Bidrar till upphovsrättsintrång.
 • Upprepas.
 • Är allmänt sura, griniga och sprider negativitet.

Den som bryter mot reglerna kommer att få sitt inlägg borttaget, blockeras från sidan och rapporteras till aktuell kanal.

Säkerhet

Var uppmärksam på att den informationen du skriver på våra sidor blir synlig för andra besökare. Vi vill inte att du lämnar ut dina privata uppgifter, till exempel personnummer, kundnummer eller annan känslig information, direkt på sidan. Det är för din egen säkerhet. Kontakta istället vår kundtjänst, så hjälper vi dig.

Personuppgifter i sociala medier

Alla inlägg på våra sociala kanaler är allmänna handlingar. Det innebär att de kan bli diarieförda och att Falu Energi & Vatten är personuppgiftsansvarig.

Läs om vår hantering av personuppgifter

Villkor och regler för våra tävlingar i sociala medier

Tävlingar organiseras av Falu Energi & Vatten och är inte sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook eller Instagram.

 • Tävlande måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år.
 • Vi publicerar ditt namn och tävlingsbidrag på Falu Energi & Vattens sociala medier. Vinnaren utannonseras i den kanal som tävlingen sker från eller kontaktas via e-post eller genom direktmeddelande i tävlingskanalen.
 • I tävlingar som anordnas på Facebook och/eller Instagram av Falu Energi & Vatten, deltar du alltid avgiftsfritt.
 • Vinsten/priset kan inte tas ut i kontanter. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
 • Facebookprofilen/Instagramprofilen du tävlar från, måste vara skapad i enighet med respektive plattforms regler.
 • Bidrag som kan uppfattas stötande eller kränkande kan komma att tas bort utan förvarning. Våra allmäna regler för sociala medier gäller.
 • Samtliga vinnare utses av en jury ledd av Falu Energi & Vattens marknads­avdelning. Juryns beslut kan inte överklagas.
 • När du deltar i tävling godkänner du Falu Energi & Vattens tävlingsregler och villkor. Alla Falu Energi & Vattens tävlingsregler och villkor regleras i enlighet med svensk lagstiftning.

Läs om vår hantering av personuppgifter

Frågor och kontakt

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.