Nyheten är äldre än 6 månader och kan därför vara inaktuell.

Vi uppvaktar vår 1 000:e kund

En man överlämnar blommor och check till en annan man.

Håkan Sveds med Daniel Asplund, Falu Energi & Vatten.

Sedan vi lanserade vår app Falun charge & drive så har nu 1 000 personer laddat ner den. Vi ville så klart uppvakta vår 1 000:e kund med en liten present. Vår produktchef för laddinfrastruktur Daniel Asplund åkte till Göthes Säkerhet AB där vår nya kund Håkan Sveds jobbar.

– Nej men vad trevligt! Det vart en jackpot, utbrast Håkan när vi överlämnade blommor, godis och en värdecheck på 1 000 kilometer fri laddning på våra laddstationer.
Daniel frågar hur det kommer sig att han har laddat ner våran app?
– Jag har precis skaffat en elhybrid som tjänstebil, den används både privat och i tjänsten. I appen så finns det en karta på var laddstationerna finns och sen startar jag enkelt billaddningen från den.

– Jag har länge funderat på att skaffa en elhybrid eftersom det är bra för både plånboken och miljön fortsätter Håkan. När jag väl fick möjligheten via jobbet så valde jag en hybrid som har ganska lång räckvidd på elen. Jag har fem mil sammanlagt till och från jobbet, men har fortfarande kvar el när jag kommer hem. Jag har bara tankat bensin i den en gång och har kört 150 mil, det är fortfarande halv tank kvar ler Håkan förnöjt.

Vilken resa kommer då Håkan att göra för dom 1 000 fria kilometrarna?
- Det blir nog runt i Dalarna. Vi bor ju i ett fint landskap fast man blir hemmablind ibland.

Om Charge & Drive

Charge & Drive är ett av Nordens största laddnätverk med över 2 000 laddstationer och växer snabbt. Det är enkelt att ladda vid stationer som är anslutna till Charge & Drive-nätverket, det gör du med vår app Falu Charge & Drive eller en laddbricka. Om du har en Charge & Drive-app eller bricka från något annat elbolag, går det lika bra att använda dem på våra stationer.

Läs mer om Falun Charge & Drive