Stora Stöten - ladda smart, tryggt, kraftfullt och hållbart

Laddboxen Zaptec på bild tillsammans med en elbil som laddas

Vi vill att det ska vara enkelt för dig som har elbil att ladda smart, tryggt, kraftfullt och hållbart hemma. Därför har vi tagit fram paketet Stora Stöten som ger dig en helhetslösning och bidrar till framtidens Falun.

Med många års erfarenhet av elbilsladdning vill vi hjälpa dig i valet av laddbox. Zaptec Go klarar alla krav på framtidssäker laddning vid din bostad. Den passar alla laddbara fordon, oavsett batteristorlek eller laddeffekt.

Vi hjälper dig ladda hemma!

För att du ska känna trygghet och enkelhet pratar vi gärna med dig om hur installationen går till och vad du har för valmöjligheter. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig för en anpassad lösning.

Vårt erbjudande till dig

Grundpaket Stora Stöten: 6 495 kronor*

Pris utan skattereduktion: 12 695 kronor.

Grundpaket och lastbalansering: 9 495 kronor*

Pris utan skattereduktion: 18 695 kronor.

*Godkänd för 50 procent skatteavdrag för grön teknik: Skatteavdraget för gröna investeringar gör det enkelt och bekvämt att få subvention när du köper vårt laddpaket. På fakturan från oss får du direkt 50 procent avdrag på allt som är bidragsberättigat. Resten fixar vi med Skatteverket!

Se vår Stora Stöten erbjudande-sida

Grundpaket

  • Laddbox: Zaptec Go
  • Laddanalys: Ta kontakt med oss så ser vi till att det blir rätt! Vi gör en analys utifrån din bilmodell, ditt elnätsabonnemang och din elanläggning. Du får en installation som passar dig.
  • Installation och driftsättning: Installeras av erfaren personal enligt gällande regler. I standardinstallationen ingår upp till 10 meters kabeldragning mellan elcentralen och laddstationens placering. Vi sätter en ny kombinerad gruppsäkring och jordfelsbrytare i eller bredvid elcentralen alternativt vid mätarskåpet. Det ingår en håltagning genom yttervägg. Vi löser förstås eventuella anpassningar eller andra installationsåtgärder om du har speciella förutsättningar eller önskemål, men då tillkommer kostnaden för detta.
  • Support: Vi hjälper dig om laddningen strular. Genom smart teknik kan våra leverantörer upptäcka och avhjälpa de flesta tänkbara problemen på distans.
  • Hållbart drivmedel: Fyll din bil med fossilfri och hållbar el. Om du köper din el från oss, bjuder vi på den fasta avgiften för elhandeln i 1 år (värde 420 kronor).

Tillval

  • Lastbalansering: Med dynamisk lastbalansering känner laddboxen av hur mycket el som används i resten av ditt hem och anpassar i realtid mängden el som används till att ladda din bil. På så sätt skyddar du dina säkringar och får en smidigare vardag. Pris: 3 000 kronor*
  • Laddkabel 7 meter: Typ 2 Pris: 1 700 kronor*

*Godkänd för 50 procent skatteavdrag för grön teknik: Skatteavdraget för gröna investeringar gör det enkelt och bekvämt att få subvention när du köper vårt laddpaket. På fakturan från oss får du direkt 50 procent avdrag på allt som är bidragsberättigat. Resten fixar vi med Skatteverket! Kostnad för resa inte avdragsberättigat

Stora Stöten - smart, trygg och kraftfull laddning för din elbil

Zaptec Go är en av de mest sålda laddboxarna för villor och fritidshus och ger smart och kraftfull laddning trots sin storlek och smakfulla design. Den motsvarar alla förväntningar på en framtidssäker laddbox och uppfyller samtliga krav och standarder för elsäkerhet.

Den passar alla laddbara fordon oavsett batteristorlek eller laddeffekt. Dessutom är den förberedd för att kunna anpassa laddning till övrig elförbrukning i ditt hem och till ditt timpris på el.

När du köper Störa Stöten-paketet öppnas elbilsvärlden för dig. Förutom laddboxen ingår rådgivning, installation av laddaren, tillgång till Zaptecs app och specialpris på hållbar el.

Zaptec-laddare med monterad på en vägg.