Laddpaket för flerbostadshus

Laddbox monterad på vägg vid en garagelänga

För att vardagen med elbil ska fungera är det viktigt att det finns laddstationer där bilen parkeras ofta, som vid hemmet och på jobbet. Vi hjälper bostadsrättsförening, samfällighet och fastighetsägare att ordna en säker och effektiv laddlösning för besökare och boende.

Genom att erbjuda boende och besökare att ladda elbilen skapar du rätt förutsättningar för en ökad hållbarhet och du som samfällighet/BRF är med och påverkar omställningen.

Framtidssäkra laddsystem

Vi erbjuder dig olika laddstationer och tekniska lösningar för att kunna bygga moderna och framtidssäkra laddsystem oavsett förutsättningar och behov. Du kan få hjälp med allt från enskilda laddstolpar till storskaliga laddsystem med effektstyrning, uppkoppling och betalsystem.

Vi kan också kombinera installation av färdiga laddplatser med förberedelser för enkel och skalbar installation av laddboxar i framtiden.

Bekymmersfritt ägande

Vi är din lokala leverantör som tar ansvar för att leverera trygga och enkla tjänster kring elbilsladdning. Drift, underhåll och årsservice behöver du inte tänka på. På så sätt blir ditt ägaransvar bekymmersfritt och uppfyller garantikraven från tillverkaren.

Grundpaket

När du köper en laddlösning från oss erbjuder vi följande:

Laddstolpe/-box: Easee Charge Core, Garo Entity Pro eller Garo LS4.

Laddanalys: Vi gör alltid ett besök hos dig för att ta reda på behov och förutsättningar för elbilsladdning.

Bidragsansökan: Vi ser till att du får godkända underlag för att söka investeringsstöd från Naturvårdsverket. Läs mer på: Investeringsstöd för laddstationer - Naturvårdsverket Länk till annan webbplats.

Projektledning: Vi ansvarar för projektet, från beställning till driftsättning av laddare.

Installation och driftsättning: Laddstationer installeras av erfaren personal enligt gällande regler. Innan vi lämnar över till dig genomför vi driftsättning och kontroll av laddare.

Serviceavtal: När du köper en laddstation av oss ingår alltid serviceavtal i 24 månader. Efter detta har du möjlighet att förlänga serviceavtalet mot en månadsvis kostnad per laddare.

Smarta tillvalstjänster

För att ytterligare förenkla ditt ägande av laddstationer kan vi erbjuda olika smarta
tillvalstjänster. Du kan till exempel få hjälp med betalsystem, laddkort eller tillgång till kundsupport som är bemannad dygnet runt. Dessutom kan vi komplettera laddstationerna med lastbalansering, som styr laddningen automatiskt efter dina säkringar och övrig elförbrukning i fastigheten.

Tillvalstjänster

Betalsystem: Slutkunden betalar för laddning från sitt bankkort, via app eller laddbricka. Du som anläggningsägare väljer avgift för laddning och får intäkterna till eget konto.

Kundtjänst: Kundsupport som är öppen dygnet runt, året om, för att hjälpa dina slutkunder via telefon.

Lastbalansering: Möjlighet att helt automatiskt styra laddningen utifrån kapacitet i elcentralen och övrig elförbrukning i fastigheten. Slipp säkringsbyten.

Förlängt serviceavtal: Serviceavtal ingår alltid i 24 månader. Under den här tiden gäller garantin och vi utför årlig kontroll av laddarna. Efter dessa månader finns möjlighet att förlänga serviceavtalet, och då ingår:

  • Förlängning av garanti i 5 år
  • Fortsatt årligt underhåll
  • Konstadsfri felsökning
  • Rabatt på reservdelar och utbytesboxar vid behov

Kontakta oss

Kontakta våra företagssäljare för mer information.