BRF/Samfällighet

tjej som använder mobiltelefon med wifi utomhus

En fiberanslutning i Falu Stadsnät ger din bostadsrätts­förening eller samfällighets­förening god prestanda, valfrihet och konkurrens­kraftiga priser på bredband.

När du bor i en bostadsrätt eller har villa i en samfällighet, så ingår din bostad i en förening. Om ni i föreningen vill ansluta er till stadsnätet är det därför föreningen som tecknar avtal med oss. I ett sådant område ansluter vi alltså inte enskilda hushåll eller villor.

Investering och valfrihet

När föreningen ansluter sig gör du inte bara en investering i framtidssäker teknik, utan en anslutning ger också alla som bor i föreningen full valfrihet att välja de tjänster de vill ha.

Mångfalden är stor, du som bor i föreningen kan välja vilken tjänsteleverantör du vill, av de leverantörer som vi har avtal med. Den här friheten tycker vi är lika självklar som att varje hushåll bestämmer vilken morgon­tidning de vill prenumerera på.

Dessutom kan föreningen använda stadsnätet för bland annat administration, energistyrning, larm, övervakning och information till föreningens medlemmar.

Så ansluter du föreningen

Du som är kontaktman för föreningen gör en intresseanmälan. Vi kontaktar dig, har ett informationsmöte med styrelsen och kommer med ett avtalsförslag. Vi har samarbets­partners som kan bygga fastighets- och områdesnät och en färdig process för information och beslut.

Är du boende i föreningen kan du knuffa på.

Intresseanmälan – ny kund

Frågor och kontakt

Om du har ytterligare frågor om anslutning till stadsnätet är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.