Hyresfastighet

en flicka och en pojke tittar på surfplatta och skrattar

För dig som äger en hyresfastighet, en fiberanslutning i Falu Stadsnät ger din fastighet god prestanda, valfrihet och konkurrens­kraftiga priser på bredband.

Du som äger en hyresfastighet

Kapaciteten i stadsnätet erbjuder i princip obegränsad prestanda. Du som äger en hyresfastighet investerar i en framtidssäker lösning, som ger hög och utbyggnadsbar kapacitet, hög leverans­säkerhet och total valfrihet för dina hyresgäster.

Tekniken kommer att vara grunden för all typ av kommunikation, såsom TV, internet och telefoni, och banar också väg för alla idéer och lösningar inom det intelligenta hemmet och fastighets­automation.

Hyresgästen väljer tjänst

Du överlåter till hyresgästen att själv välja sina bredbands­tjänster - lika självklart som att var och en väljer sin egen morgontidning. Som fastighetsägare finns det också möjlighet att överlåta valet av TV-lösning till hyresgästen.

Är du hyresgäst - prata med din fastighetsägare om anslutning till stadsnätet.

Fyra steg för att ansluta din fastighet

1) Du skickar in en intresseanmälan

2) Vi drar fram fiber till fastigheten

Från stadsnätets nät bygger vi områdesnät, till vilket villaområden och fastigheter kan anslutas. När du beställer en anslutning drar vi fram och förser din fastighet med en fiberanslutning.

3) Fastighetsnät byggs

Ett fastighetsnät behöver byggas i fastigheten för att hyresgästerna ska få tillgång till Falu Stadsnät. Fastighetsnätet kan byggas av oss eller av fastighetsägarens anlitade entreprenör. Det reglerar vi i avtalet med dig som är fastighetsägare.

4) Uppkoppling av hyresgästerna

När anslutnings­boxen monterats i lägenheterna kan hyresgästerna börja använda sin fiberanslutning. Varje hyresgäst kan själv välja tjänste­leverantör och önskade tjänster, bland de tjänste­leverantörer Falu Stadsnät har avtal med.

Välj tjänsteleverantör Länk till annan webbplats.

Intresseanmälan – ny kund

Frågor och kontakt

Om du har ytterligare frågor om anslutning till stadsnätet är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.