Engagerad samhällsbyggare

Barn åker skridskor

Vi bryr oss på riktigt!

Vi finns i människors vardag och vi drivs av en vilja att utvecklas i takt med att våra kunders behov, krav, förväntningar och beteenden förändras.

Kundnöjdhetsundersökning 2021

Under 2021 genomförde vi en stor kundundersökning. 600 av våra kunder blev intervjuade och vi känner stor ödmjukhet inför det fina betyget! Våra kunder gav oss Mycket väl godkänt, men viktigaste av allt var den fakta om vad våra kunder tycker och tänker om oss som nu kan styra vår utveckling framåt.

Årets avfallskommun 2021

I juni stod det klart att Falun blev landets bästa kommun på avfallshantering. Wow!

Det är branschorganisationen Avfall Sverige som varje år sammanståller hur landets kommuner hanterar sitt avfall och korar en vinnare. Rankingen baseras på statistik kring återvinning, avfallsmängd, sortering och kundnöjdhet. En anledning till vinsten anses vara vår höga kundnöjdhet, mängden förnybara drivmedel i våra fordon och mängden matavfall som blir biogas och näring till jordbruket.

Samarbeten och sponsring

Vi brinner för det som är lokalt och hållbart. Vi älskar också människors engagemang. Därför är det en självklarhet för oss att samarbeta med ideella verksamheter som bidrar till att det är ännu härligare att bo i Falun.

Vi erbjuder tjänster som skapar förutsättningar för människor att leva och bo i Falun. Men samhället behöver också engagemang och energi från människorna som bor här för att utvecklas. Genom samarbeten och sponsring vill vi engagera oss lokalt och visa vår uppskattning för det fina arbete som utförs.

Under hösten 2021 har vi skrivit om vår strategi för sponring som kommer att lanseras under 2022. Den kommer att ha ett ännu tydligare fokus på social hållbarhet och vi ser fram mot att få berätta mer.

Flicka i slalomutrustning ligger i backen

Ester tränar slalom i IFK Falu Alpin som är en av klubbarna vi samarbetat med under 2021