Uppdatera kunduppgifter

Här får du veta hur du ändrar dina kunduppgifter i Mina sidors "Min profil".

För att uppdatera dina kunduppgifter klickar du på ditt namn i toppmenyn. Sen väljer du "Min profil".

Steg 1 - klicka på ditt namn

Visar var man ska klicka på Min profil

Steg 2 - välj "Min profil" så öppnas följande fönster

Skärmdump som visar flikar under Min profil

Kunduppgifter

Postadress, husnummer, port/uppgång, postnummer och postort är de adressuppgifter vi har registrerade på ditt kundnummer. Dessa uppgifter ska enbart uppdateras av dig om något är felaktigt.

E-postadress: du måste ha en e-postadress registrerad för att kunna använda Mina sidor.

Som kund kan du ha flera e-postadresser. Till exempel en separat för fakturor och en annan för när vi ska kontakta dig. Det är till kontakt-adressen lösenord skickas. Detta gäller både privatkunder och företag.

Hemtelefon, mobiltelefon och mobilnummer för sms vid slamtömning är bra om du håller uppdaterade så vi har korrekta uppgifter om vi behöver kontakta dig i ett ärende.

När du ska flytta ska du inte ändra dina adressuppgifter här utan använda formulären Flyttanmälan vid utflytt och Flyttanmälan vid inflytt.

Lägg till/ändra tillfällig adress

Om du vill att vi ska skicka brev till en annan tillfällig adress under en period så ange det här. Det är viktigt att du anger från och med datum, och till och med datum. När till och med datum är uppnått kommer dina ordinare adressuppgifter automatiskt att gälla igen.

Lösenord

Vill du byta lösenord till Mina sidor kan du göra under Kunduppgifter i Mina sidor.
Kom ihåg att välja "Uppdatera lösenord" innan det börjar att gälla.

Sms vid slamtömning

Om du är kund med slamtömning och vill få sms innan slamtömning kan du se vilket telefonnummer som är registrerat i fältet "sms vid slamtömning". Här kan du även ändra ditt nummer, eller ta bort ditt nummer om du inte vill ha sms.

Du kan inte ange flera telefonnummer för slam-sms, endast ett nummer. Observera att numret måste läggas in enligt denna princip; 0762001122, utan tecken.

Läs om Aviseringar